Notícies

28/12/2022

Seguim amb el projecte d’equips de futbol de l’Empordà a les nostres pistes ⚽️

Aquest cop va ser el torn de la UE Figueres, un equipàs que no va deixar indiferent a ningú jugant a #padbol 💥

Molta qualitat dins i fora del camp de futbol, però sempre amb la pilota als peus 👟

12/08/2022

Visita del campus del Bàsquet Vilafant demostrant que el padbol no és només per futbolistes 🏀

I tu, encara tens dubtes? Prova el padbol, segur que t’enganxa! 💥

02/08/2022

El mes de juliol, els jugadors del campus FS Vilafant van poder gaudir cada dimarts al matí de les instal·lacions de Padbol Vilafant.

20/06/2022

Després d'un any i mig de la nostra inauguració, diumenge vam viure un dels dies més especials del club a nivell esportiu i extraesportiu.
Vam celebrar el Torneig Padbol Vilafant, on van participar 6 parelles de la màxima categoria d'aquest esport, algunes d'elles en el top 3 a nivell nacional. Ha estat un autèntic espectacle veure'ls jugar a les nostres pistes.
Poder gaudir d'aquests jugadors marcarà un abans i un després en l'evolució del club.
Gràcies per la vostra participació i per crear un ambient tant top!

Donar les gràcies, per sobre de tot, a @la_perla_padbol36 per involucrar-se al 100% en l'organització del torneig i la difusió d'aquest, sense tu això no hauria sigut possible. El teu club sempre t'estarà agraït per tot el que fas!

No ens oblidem dels nostres patrocinadors, caminar amb vosaltres de la mà farà que aconseguim tot el que ens proposem. Un milió de gràcies!

En últim lloc, però no menys important, agraïment especial a l' @ajvilafant per totes les facilitats que ens heu posat per fer-ho realitat.

El padbol continua creixent a Vilafant!

09/06/2022

Ahir el cadet B de la UE Figueres va venir a fer una sessió de padbol i va demostrar que guanyar la lliga amb tanta superioritat no va tenir res a veure amb la sort. Molta classe i molta competitivitat la viscuda ahir a les nostres pistes.

11/04/2022

Matinal amb el grup TSEAS de Cicles Illa de l’INS Illa de Rodes de Roses. Un plaer compartir amb futurs professionals de l’esport.

04/04/2022

Cap de setmana màgic competint i compartint amb els millors jugadors de padbol nacionals. Tot i les adversitats vam arribar a la final competint a un gran nivell. Molt feliços de continuar creixent i aconseguint fites tenint en compte que fa poc més d’un any que vam començar. Només tenim paraules d’agraïment per tota la gent que envolta aquest esport. 

La Perla i Moral felicitats i gràcies per donar el 300% i portar l’escut del club al podi. Sou un espectacle!

14/03/2022

El cadet A del CF Peralada dirigit per Lluis Hernandez i Pau Carbonell va fer una sessió de padbol a les nostres instal·lacions aquest dimarts. Amb la qualitat que tenen als peus, era obvi que veuríem molt d’espectacle. Gràcies cracks.

12/03/2022

El primer equip de la UE La Jonquera va venir a fer una sessió competitiva de padbol a les nostres pistes. El present i el futur del futbol alt-empordanès es comença a enlairar.

01/03/2022

Vols celebrar el teu aniversari amb nosaltres?

L’Hugo el va gaudir amb els seus companys d’equip del CF Peralada i ho van passar d’allò més bé.

Per molts anys, crack!

21/02/2022

Entrenament de recuperació del 1r equip masculí de la UE Figueres a les nostres pistes. Amb tanta qualitat tècnica és impossible no gaudir jugant a padbol. Gràcies equipàs!

07/02/2022

La setmana passada vam tenir el plaer de vivenciar el show dels jugadors de la Marca de l'Ham a les pistes de Vilafant. Aquest equip no només és competitiu al 100% al camp de futbol, al padbol també.

«  1 2 3  »