Notícies

11/04/2022

Matinal amb el grup TSEAS de Cicles Illa de l’INS Illa de Rodes de Roses. Un plaer compartir amb futurs professionals de l’esport.

04/04/2022

Cap de setmana màgic competint i compartint amb els millors jugadors de padbol nacionals. Tot i les adversitats vam arribar a la final competint a un gran nivell. Molt feliços de continuar creixent i aconseguint fites tenint en compte que fa poc més d’un any que vam començar. Només tenim paraules d’agraïment per tota la gent que envolta aquest esport. 

La Perla i Moral felicitats i gràcies per donar el 300% i portar l’escut del club al podi. Sou un espectacle!

14/03/2022

El cadet A del CF Peralada dirigit per Lluis Hernandez i Pau Carbonell va fer una sessió de padbol a les nostres instal·lacions aquest dimarts. Amb la qualitat que tenen als peus, era obvi que veuríem molt d’espectacle. Gràcies cracks.

12/03/2022

El primer equip de la UE La Jonquera va venir a fer una sessió competitiva de padbol a les nostres pistes. El present i el futur del futbol alt-empordanès es comença a enlairar.

01/03/2022

Vols celebrar el teu aniversari amb nosaltres?

L’Hugo el va gaudir amb els seus companys d’equip del CF Peralada i ho van passar d’allò més bé.

Per molts anys, crack!

21/02/2022

Entrenament de recuperació del 1r equip masculí de la UE Figueres a les nostres pistes. Amb tanta qualitat tècnica és impossible no gaudir jugant a padbol. Gràcies equipàs!

07/02/2022

La setmana passada vam tenir el plaer de vivenciar el show dels jugadors de la Marca de l'Ham a les pistes de Vilafant. Aquest equip no només és competitiu al 100% al camp de futbol, al padbol també.

03/02/2022

Dilluns el juvenil A de la Unió Esportiva Figueres va venir a fer una sessió de padbol aprofitant que aquesta jornada descansen. L’equip de moda també marca diferències a Padbol Vilafant.

28/01/2022

Gran jornada la que vam viure amb el sènior del Joventut Sant Pere Màrtir. Qualitat, bon ambient i molt de show el que van exhibir aquests cracks.

22/01/2022

Visita d’un grup d’interns de l’àrea esportiva del centre penitenciari Puig de les Basses dins el marc de les sortides programades de tractament per a la reinserció a la societat. Gran jornada, esport i salut.

22/11/2021

Abraham Huguet juntament amb Cristian Trujillo van aconseguir el primer lloc com a parella representant el nostre club.

A. Lari i Situ van caure a semifinals, deixant el nostre nom en un gran lloc.

Molt contents de seguir creixent en bona direcció i de formar part de la família de Padbol Catalunya.

Fita que passarà a la història després de només un any del naixement de Padbol Vilafant.

«  1 2 3 4  »